Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Νέα παραλαβή Thunder Tiger

Ν Ε Α Π Α Ρ Α Λ Α Β Η 2011

Λιανική τιμή : 580,00 €
Το καινούργιο αυτό Μonster Truck είναι έτοιμο να σας πείσει ότι η ηλεκτρική δύναμη των Brushless μοτέρ κυβερνά !




Η παραγόμενη ισχύς του IBL 40/20 των 2000KV σε συνδυασμό με τις δίδυμες μπαταρίες του εκτοξεύουν στον αέρα αυτό το θηρίο. Με ελεγκτή ταχύτητας που αγγίζει τα 150 Α εύκολα συμπεραίνει κανείς για το τι είναι ικανό να κάνει αυτό το θηρίο. Τα διαφορικά του είναι ατσάλινα σπειροειδή και είναι σχεδιασμένα να αντέχουν την τρομακτική δύναμη του μοτέρ του. Το σασί του πάχους 3mm χαρίζει στο μοντέλο την απαραίτητη ακαμψία που του χρειάζεται. Τα αμορτισέρ του είναι αλουμινίου και είναι εύκολα ρυθμιζόμενα. Οι πύργοι μπρος και πίσω είναι πάχους 4mm. Έχει γίνει παντού χρήση CVD αξόνων και υψηλής ποιότητας ρουλεμάν για να μπορεί το μοντέλο να " επιζήσει" από την βάναυση χρήση που προορίζεται. Το σύστημα που χρησιμοποιεί στα 2,4 GHZ του εξασφαλίζει την απαραίτητη αξιοπιστία στον τομέα της επικοινωνίας- ελέγχου του μοντέλου..
MT4 G3 4WD MONSTER TRUCK ELECTRIC TT 6401F082

EB-4 G3 BRUSHLESS BUGGY 1/8 YELLOW TT 6400F071
Λιανική τιμή : 424,00 €

Το EB-4 G3 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.Έχοντας κερδίσει το National Road championship απέδειξε περίτρανα τις δυνατοτητές του και τις επιδόσεις του σε παγκόσμια κλίμακα.Τώρα με αυτήν την έκδοση οι φίλοι του μπορούν να το απολαύσουν σε ηλεκτρική έκδοση χωρίς να στερηθούν τίποτα από τις επιδόδεις και την αξιοπιστία του ,Στην συσκευασία του περιλαμβάνει τοποθετημένη την τηλεκατευθυνσή του Cougar 2.4GHZ .Οι απαραίτητες μετατροπές έχουν γίνει τόσο στο σύστημα μετάδοσης όσο και στην ίση κατανομή του βάρους του.Οι αναρτήσεις του είναι σχεδιασμένες κατα τα πρότυπα του National ROAD Champion EB-4 S3.To ίδιο συμβαίνει και με τα ατσάλινα διαφορικά του.Οί πύργοι του είναι κατασκευασμένοι απο 4mm πάχος αλουμινίου με πολλαπλές επιλογές θέσεων των αμορτισέρ.Το ενισχυμένο του σασί γίνεται ακόμα πιό ανθεκτικό χάρις τις επιπλέον ενισχύσεις του.Το μοτέρ του είναι 2000KV και υποστηρίζεται απο το BLC -80c esc της Ace.Οι τριβές λόγω τις χρήσεις αυτού του μοτέρ είναι περιορισμένες και οι προστασίες που παρέχει στον χρήστη όπως : προστασία από χαμηλή τάση,προστασία από υπερθέρμανση ,και προστασία απώλειας σήματος του γκαζιού καθώς και η προστασία μπλοκαρίσματος του μοτέρ και η προστασία του από την σκόνη και την επαφή του με το νερό δημιουργούν, μια επαρκή κάλυψη και ατελείωτο παιχνίδι.


EB-4 S3 BUGGY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BLUE T 6231F072
Λιανική τιμή : 440,00 €


Το EB-4 Buggy είναι ένα αυτοκίνητο κλίμακας 1/8 για χώμα και είναι εφοδιασμένο με 3 ατσάλινα διαφορικά και με κινητήρα Pro.28BX .Αποτελεί την φυσική εξέλιξη του προκάτοχου ΕΒ-4 S2.Οι μοναδικές καινοτομίες που έχει υιοθετήσει το καθιστούν πρωτοποριακό .Το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης έχει σχεδιαστεί εκ΄ νέου έτσι ώστε τα αμορτισέρ του να προστατεύονται από τα ψαλίδια .Στην τιμονιέρα οι τροχοί στρίβουν με την βοήθεια σφαιρικών βιδών όπου και εδράζονται .Οι μειωμένες αντιστάσεις - τριβές χάρις σε αυτό το σύστημα είναι πραγματικά εντυπωσιακές .Τα αμορτισέρ του είναι ότι πιο τελευταίο τεχνολογικά έχει σχεδιαστεί με την στήριξη των εμβόλων πάνω σε μπίλιες για μειωμένες τριβές. Το σασί είναι ανοδιομένο ντουραλουμίνιο, χρησιμοποιεί μπρος και πίσω μεταλλικές ενισχυτικές μπάρες ακαμψίας του σασί .Το σέρβο είναι ξαπλωμένο για να κρατηθεί το κέντρο βάρους χαμηλά ,Τα δισκόφρενα είναι διπλά μεταλλικά και τα γρανάζια των διαφορικών είναι απο ελαφρύ ατσάλινο κράμα. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.


TOMAHAWK BX BUGGY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ TT6195F071
Λιανική τιμή : 255,00 €

Το Buggy Tomahawk BX είναι μέχρι σήμερα το φτηνότερο αυτοκίνητο της Thunder Tiger με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς εφοδιασμένο με τον πανίσχυρο κινητήρα Pro.18bxl που αποδίδει ισχύ κοντά στον 1 ίππο, του εξασφαλίζει αρκετή επιτάχυνση και τελική ταχύτητα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς .ΟΙ καταβολές- σχεδίαση του είναι αποτέλεσμα της Συνχώνευσης της Team Associated με 25 άχρονη εμπειρία στα παγκόσμια Πρωταθλήματα με την Thunder Tiger.co. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αναβαθμιστεί με την καινούργια τηλεκατεύθυνση Cougar Ps3 i τριών καναλιών και ενσωματωμένη fail safe λειτουργία.Μποεί να αναβαθμιστεί με κομμάτια από carbon και αρκετά πλαστικά του μέρη από μεταλλικά.Σε αυτήτην έκδοση είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου.


ST-1 TRUGGY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1/8 2,4GHZ TT6233F073
Λιανική τιμή : 479,32 €

Το πανίσχυρο αυτό Truggy 1/8 κλίμακας είναι ότι πιο στιβαρό έχει να επιδείξει η Thunder Tiger.Εκτεταμένη χρήση CVD σε όλες τις αρθρώσεις , μεταλλικά αμορτισέρ,διπλές ενισχύσεις στις μπροστινές βάσεις συνολικού πάχους 8mm.Η γεωμετρία του του προσφέρει δυνατότητες πραγματικά εντυπωσιακές τόσο στο χώμα όσο και στη άσφαλτο .Ο κινητήρας του Pro.28bx του εξασφαλίζει σε συνδυασμό με τα θηριώδη λάστιχα του φοβερές επιδόσεις τόσο σε εκκινήσεις άλλα όσο και σε κρατήματα.Σε αυτήν την έκδοση διατείθεται με τηλεκατεύθυνση την Cougar Ps3 στα 2,4 GHZ
Χαρακτηριστικά
* Length: 485mm
* Width: 380mm+/-5mm
* Height: 182mm
* Wheelbase: 349mm ~ 365mm
* FR/RR Track: 335mm ~ 345mm/340mm
* Weight: 3920g
* Ground Clearance: 48mm


SPARROWHAWK DX SKYLINE (blue) TT 6534F74
Λιανική τιμή : 280,00 €

Το Sparrowhawk DX δανείζεται το ίδιο σασί από το Sparrowhawk VX.Έχει αναβαθμιστεί για να μπορεί να υποστηρίξει την Drift οδήγηση με ειδικά λάστιχα με αμορτισέρ λαδιού με εκπληκτικής λεπτομέρειας καπάκι καθώς και με ένα σετ φώτων τοποθετημένα πάνω στο καπάκι του προσδίδοντας μία ρεαλιστική αίσθηση με φώτα πορείας και φλας φώτα φρένων κ.α. που ελέγχονται μέσα από μια μονάδα ελέγχου .Το μοτέρ του είναι 540 H κατηγορίας 17 Τ. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται το μοντέλο με το κιτ των φώτων τοποθετημένο και με την τηλεκατεύθυνση του . Δεν περιλαμβάνει την μπαταρία και τον φορτιστή Απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του Fast and Furiou


TIGER CRAWLER DESERT COLOR TT6543F072
Λιανική Τιμή : 185,00 €

Αυτό το 1:18 κλίμακας ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναρρήχησης αποτελεί πραγματική έκπληξη για τους φίλους της περιπέτειας .Το μικρό του μέγεθος δεν προβληματίζει καθόλου στην μεταφορά του αλλά δεν το εμποδίζει καθόλου να συναγωνίζεται τα αντίστοιχα αυτοκίνητα αναρρήχησης μεγαλύτερης κλίμακας.Καινοτομία του είναι η πολλαπλών αρθρώσεων αναρτησή του,τα 5 γραναζίων διαφορικά του μόνιμης εμπλοκής,ο δυνατός ρυθμιστής ταχύτητας του,η αδιάβροχη προστασία τόσο του δέκτη αλλά και όλων των ηλεκτρονικών μερών του,και η χρήση ρουλεμάν για μειωμένες τριβές.Στην συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με Τηλεκατεύθυνση Cougar στα 2.4Ghz μπαταρία και φορτιστή.Σαν αναβάθμιση μπορεί να δεκτεί και δεύτερο σέρβο για ενεργητική τετραδιεύθυνση.Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται σε χρωματισμό παραλλαγής της ερήμου.


EB-4 S2 BUGGY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1/8 SCALE ORANGE
TT 6226F074


Λιανική τιμή : 365,00 €
Το EB-4 Buggy είναι ένα αυτοκίνητο για χώμα σε κλίμακα 1/8.Τα προηγούμενα χρόνια έχει κερδίσει πάρα πολλά Πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. με τρία διαφορικά μεταλλικό κεντρικό γρανάζι ,μεταλλικά αμορτισέρ και με κινητήρα Pro.21BX.Η γεωμετρία των αναρτήσεων έχει επανασχεδιαστεί ,το σέρβο του τιμονιού είναι 9Kg για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυνάμεις που αναπτύσσονται στην τιμονιέρα .Μεταλλικοί πύργοι μπρος και πίσω παρέχουν την απαραίτητη ακαμψία στα άλματα, τα αμορτισέρ του είναι μεγάλης διαδρομής τα πλαστικά του μέρη είναι απο ενισχυμένο fiberglass πλαστικό, οι μπροστινοί σταυροί μετάδοσης είναι τύπου ball universal,η συντονισμένη εξάτμιση παρέχει την μέγιστη απόδοση του κινητήρα σε όλο το εύρος των στροφών του. Φυσικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για τις γωνίες camber ,caster ,toe.Αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο οικονομική λύση για αγωνιστικές απαιτήσεις.Τώρα είναι εφοδιασμένο και με τηλεκατεύθυνση Cougar Ps3
στα 2.4 GHZ με ενσωματομένη λειτουργία fail safe .

DUCATI DESMOSEDICI NITRO MOTORBIKE TT 6301-F
Λιανική τιμή : 405,00 €

Η Ducati αυτή έρχεται για να καλύψει την αγωνιστική διάθεση σας.Ο πανίσχυρος κινητήρας βγαλμένος από τα αυτοκίνητα 1/10 κλίμακας απογειώνει το ελαφρύ σασί της με τις επιδόσεις του. Η σχέση λόγου ιπποδύναμης - βάρους μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις καλύτερες αγωνιστικές μοτοσικλέτες .Με την πρώτη ματιά μοιάζει ίδια με την ηλεκτρική έκδοση της αλλά δεν είναι .Το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης έχει επανασχεδιαστεί για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο πλεόνασμα ιπποδύναμης που προκύπτει από τον κινητήρα, παρεμβάσεις έχουν γίνει στα αμορτισέρ τόσο τα μπροστινά όσο και το πίσω .Η συντονισμένη εξάτμιση της καταλήγει σε διπλή εκτόνωση χαρίζοντας γραμμική απόδοση στο μεγαλύτερο εύρος στροφών .Σαν επιπλέον αναβάθμιση δέχεται και μπροστινό δισκόφρενο για ακόμα πιο αποτελεσματικό φρένο .Στην συσκευασία της έρχεται έτοιμη να τρέξει και το μόνο που χρειάζεται είναι καύσιμο , μπουζόπιπα μπουκαλάκι ανεφοδιασμού και ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι για την εκκίνηση του κινητήρα.


FM1e Ducati Desmosedici TT 6528-F
Λιανική τιμή : 345,00 €

Η ηλεκτρική αυτή μοτοσικλέτα κλίμακας 1/5 έρχεται πλήρως συναρμολογημένη, με τοποθετημένη την τηλεκατεύθυνση έτοιμη να τρέξει. Τα Διπλά ελατήρια ψαλιδιών από αλουμίνιο μπροστά σε συνδυασμό με το μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ λαδιού προσφέρουν άριστη ανταπόκριση και έλεγχο .Τα υψηλής πρόσφυσης λάστιχα είναι τοποθετημένα σε ζάντες αλουμινίου .Το μοτέρ κατηγορίας 540 Η προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις .Τα πλευρικά στηρίγματα προστατεύουν από τυχόν πτώσεις την μοτοσικλέτα αλλά προσφέρουν και την κατάλληλη κλίση ώστε σε περίπτωση που πέσει να μπορεί να σηκωθεί από μόνη της χωρίς άλλη εξωτερική βοήθεια . Ναι καλά διαβάσατε σηκώνεται μόνης χωρίς παρέμβαση !!


SPARROWHAWK XXB BRUSHLESS POWERED BLUE - YELLOW TT 6542F081
Λιανική τιμή : 289,00 €

To Sparrowhawk XXB είναι το πρώτο Buggy 1/10 κλίμακας εφοδιασμένο με τριφασικό μοτέρ .Με ρυθμιστή ταχύτητας που φτάνει τα 40 Α εύκολα συμπεραίνει κάποιος ότι το αυτοκίνητο αυτό δεν είναι παιχνίδι .Με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και με αγωνιστικού τύπου λάστιχα για έχτρα πρόσφυση μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλους εκείνους τους λάτρεις της ταχύτητας και των αγώνων .Στην συσκευασία του έρχεται να συμπληρώσει και η ψηφιακή τηλεκατεύθυνση του η Cougar PS3i που προσφέρει πλήθος ρυθμίσεων και μνημών για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.


SB5 ELECTRIC RACING BIKE TT 6573F
Λιανική τιμή : 356,82 €

Η Thunder Tiger σχεδίασε αυτην την μοτοσικλέτα σε κλίμακα 1/5 σε μορφή κιτ. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού της εστίασε στο να καταρίψει όλες τις μέχρι τώρα σχεδιαστικές συμβάσεις που ίσχυαν.Οι υψηλές επιδόσεις οι μεγάλες ταχύτητες των 4μμ Carbon υλικό που χρησιμοποιεί, σε συνδιασμό με τις σχεδιαστικές καινοτομίες όπως το ενσωματομένο micro servo στο μπροστινό σύστημα το μονοκόμματο μέρος του αναβάτη με το σώμα της και η εύκολη τοποθέτηση-απελευθέρωση της μπαταρίας το ρυθμιζόμενο slipper στον συμπλέκτη η χρήση li.po.μπαταρίας καθώς και η χρήση ίδιων αμορτισέρ με τα περισσότερα 1/10 αυτοκίνητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή την μηχανή ξεχωριστή.


3D Yak 54-45 TT 4349K203



Λιανική τιμή : 139,35 €


TIGER TRAINER OBL TT 4579K11


Λιανική τιμή : 200,00 ευρώ
Περιλαμβάνει και το μοτέρ του και το ESC 40A με άνοιγμα φτερών 1770mm

SUKHOI 3D PROFILE BRUSHLESS MOTOR TT 4347K21


Λιανική τιμή : 104,65 €
Περιλαμβάνει το OBL μοτέρ του .

JU 87B-2 STUKAS TT 4340K20


Λιανική τιμή : 109,46 €
Περιλαμβάνει το OBL μοτέρ του .

JUPITER TT 4592K10


Λιανική τιμή : 81,74 €
Το Jupiter 40 είναι σχεδιασμένο για τους πιλότους ακροβατικών .Ο σχεδιασμό της αεροτομής του και της λείας ατράκτου του προσδίδει στο μοντέλο ακροβατικό χαρακτήρα .Η πτήση του είναι προβλέψιμη και το φινίρισμα του εντυπωσιακό.

RAPTOR 50 2.4GHZ SUPER COMBO HELICOPTER TT 4853F08



Λιανική τιμή : 1.132,71 €
Αυτή η έκδοση του Raptor 50 Titan έρχεται έτοιμη για πτήση.Το μοντέλο έχει αναβαθμιστεί στο Main rotor hub που έγινε μεταλλικό, η καλύπτρα του είναι από υαλονήμα σύμφωνα με τα πρότυπα FRP. ο περιορισμένη έκδοσης Redline 53HX κινητήρας του σε συνδιασμό με την καινούργια εξάτμιση ειδικά σχεδιασμένη για αυτόν τον κινητήρα αποτελούν έναν εκρητικό συνδιασμό για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για πραγματικά αγωνιστικές επιδόσεις.Στις βελτιώσεις του μπορούν προστεθούν η μακριά ουρά του που ταιριάζει άψογα με τα 620mm κεντρικά πτερύγια ,το push - pull σύστημα μετάδοσης στις ντίζες και τον ενισχυμένο κεντρικό άξονα.
Η Τηλεκατεύθυνση είναι η γνωστή σε όλους Optic 6 και είναι στα 2.4 Ghz.Με πλήρες ελικοπτερικό μενού και 10 μνήμες μοντέλων.Τα σέρβο είναι τοποθετημένα και αίσθηση κάνει η ανάλυση του γυροσκοπίου με 1520μs και η ταχύτητα του σέρβου της ουράς με 0,057sec.Τα άλλα σέρβο δεν είναι τα standard αλλά πιο εξελιγμένα με δύναμη 4,4kg.

OUTLAW OBL TT 5121-A22


Λιανική τιμή : 410,89 €
Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό Outlaw OBL ήρθε για να συμπληρώσει την επιτυχημένη πορεία του Outlaw 7,5cc.Η γάστρα του είναι δανεισμένη απο το Outlaw 7,5cc και είναι υψηλών προδιαγραφών χωρίς ατέλειες ικανή να αναπτύξει υψηλές ταχύτητες.Με το κατάλληλο set up μπορεί να αναπτύξει τις υψηλές ταχύτητες που προορίζεται.Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με το μοτέρ του εγκατεστημένο και με το esc (ρυθμιστή ταχύτητας).Χρειάζεται επιπλέον τηλεκατεύθυνση και μπαταρία li.po τεσσάρων στοιχείων.

BANDIT 3,5cc II TT 5210F


Λιανική τιμή : 410,89 €
Το Bandit είναι ένα σκάφος hydro tunner εφοδιασμένο με τον πανίσχυρο εξωλέμβιο κινητήρα Pro.21O/B δινοντάς του την δυνατότητα να αναπτύσει ταχύτητες κοντά στα 35MPH.Η σχεδιασή του είναι προϊόν μελέτης απο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorgen Andersson
Για περισσότερα στο:http://www.ruberkon.gr

CHAMPION 45 L ART

Το Champion 45L είναι ένα κλασσικό μοντέλο κατηγορίας Pattern . Στο κιτ έρχεται έτοιμο , μονοκοταρισμένο και περιλαμβάνει του τροχούς του και το ρεζερβουάρ του καυσίμου. Η αεροτομή του είναι συμμετρική και η σχεδιασή της σας εξασφαλίζει άνετα ακροβατικά κατηγορίας FAI ή ΑΜΑ . Οι διαστάσεις του είναι :




Wing Span: 55.6 in (141 cm)
Wing Area: 622 sq in (4013 cm²)
Length: 51 in (130 cm)
Weight: 6.0 lbs (2.7 kg)
Engine: .40 - .46 2 - cycle
(6.6 cc - 7.5 cc 2 - cycle)
4 Servos required

Η τιμή του είναι σε προσφορά κάτω του κόστους στα 170,00 ευρώ! και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας. Η προμήθεια του μπορεί να γίνει μόνο από τα γραφεία μας ( Ζακύνθου 12 - Μεταμόρφωση ) Τηλ.210 6122292.
Περισσότερες πληροφορίες στο :http://www.ruberkon.gr